Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از ۵۶ هزار دانش‌آموز شهر تهران در بیش از ۱۲۰ پایگاه تابستانی در کلاس‌های جبرانه تابستان شرکت می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ بارزترین تبعات تعطیلی دو ساله آموزش حضوری و مجازی شدن آموزش‌ها، افت تحصیلی دانش‌آموزان است.

طبق تصمیم آموزش و پرورش و با تخصیص 1500 میلیارد تومان اعتبار توسط ستاد ملی کرونا برای جبران عقب‌ماندگی‌های دانش‌آموزان، کلاس‌های تابستانی برای جبران اُفت یادگیری از 12 تیر ماه آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلاس‌های جبرانی تابستانی برای آن گروه از دانش‌آموزان دوره ابتدایی که در دروس فارسی، ریاضی و علوم توصیف نیازمند تلاش بیشتر یا قابل قبول را کسب کرده‌اند، برگزار می‌شود.

این کلاس‌ها، در دوره متوسطه دوم برای دانش‌‌آموزانی که حدنصاب قبولی را کسب نکرده‌اند یا ممکن است حدنصاب را به دست آورده باشند اما براساس نظر مدرسه نیازمند شرکت در آموزش‌های جبرانی هستند در 4 عنوان درسی با حداکثر 36 ساعت آموزش برگزار می‌شود.

به گفته رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، بیش از 56 هزار دانش آموز شهر تهران در بیش از 120 پایگاه تابستانی در این کلاس‌ها شرکت می‌کنند.

به گفته او؛ در کلاس‌های جبرانی تابستان، تمام تمرین و تکرارها باید به صورت هدفمند در محیط کلاس انجام شود یعنی اینگونه نباشد که مباحث ریاضی تدریس شود و به دانش‌آموز بگویند، مسائل را در خانه حل کند بسیار مهم است تمرین و تکرار در کلاس درس و زیر نظر معلم انجام شود.

حکیم‌زاده متذکر شد: تدریس هدفمند و معطوف به اشکالات اهمیت دارد یعنی اگر در درس ریاضی مبحث کسر بیان می‌شود باید تمرین و تکرار در کلاس درس انجام شود تا دانش‌آموز آن را یاد بگیرد.

گرایش دانش‌آموزان به رشته ریاضی نصف شدویدئوی تنبیه دانش‌آموز توسط معلم مربوط به ایران نیستزمان آموزش دانش‌آموزان مدارس دولتی یک‌دوم مدارس خاص/ پیشنهاد 2 شیفته شدن دبستان‌هامهر تأیید پژوهش‌ها بر حجیم و دشوار بودن کتاب‌های درسی ایران/ علوم، ریاضی و دینی با توان درک دانش‌آموزان هماهنگ نیست!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان دانش آموزان دانش آموزان دانش آموز کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۸۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست

حمید طریفی‌حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت:والدین کودکانی که شش سال آن‌ها تمام و کار سنجششان انجام شده، می‌توانند با مراجعه به سایت my.medu.ir به صورت الکترونیکی نسبت به ثبت‌نام فرزندشان در کلاس اول اقدام کنند.

وی با بیان این که ۱۹  اردیبهشت  ثبت‌نام کلاس اولی‌های ایرانی آغاز می‌شود؛ افزود: ثبت نام دانش آموزان اتباع پس از ثبت نام کلاس‌اولی‌های ایرانی آغاز می‌شود.

طریفی حسینی ادامه داد: دانش آموزانی که قصد جهش تحصیلی دارند باید با مراجعه به سازمان آموزش و پرورش استثنایی آزمون‌های هوش و استعداد را دهند. زمان ثبت نام این آزمون توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی اعلام می‌شود.

شایان ذکر است که تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان